15 december 2005

Hoera Inge is thuis

Hoi allemaal. Goed nieuws. Inge is thuis. De dokter vond het goed dat ze niet morgen maar vandaag al naar huis kon. Met het bezoek is ze gelijk meegegaan. Ook Francis ging mee naar huis. En thuis had Bep en Annie het huis met bloemen versierd. We hebben even gezellig koffie gedronken. En vanaf nu doet Inge het langzaam aan.

Ik ben een blij man en er is nu weer leven in het huis.

Inge heeft tussen 16.00 uur en 20.00 uur bezoek en mooie "welkom thuis"- bloemstukjes gekregen van de buurtjes en Francis. Tussendoor hebben we lekker cantonese bami en babi pangang gegeten. Francis heeft een vorkje meegeprikt. We zijn vroeg naar bed gegaan. Maar Inge kon aanvankelijk niet goed slapen. Ze heeft nog een uurtje beneden gezeten ... uh niet stil gezeten, ze heeft de kamer nog meer in Kerstsfeer gebracht. Daarna kon ze de slaap wel goed vatten.

2 Comments:

Blogger Chase.nl said...

joepie de poepie, tante is weer thuis. Dat is goed nieuws. blij voor jullie beiden, jij omdat je niet meer zo eenzaam bent, en Inge dat ze verwend wordt. Als ik nog iets voor jullie kan betekenen, hoor ik het wel. Al ben ik niet bang dat er geen aandacht van anderen is. xxx

16/12/05 15:24  
Blogger Toon Schoemaker said...

Hoi Chester, dank voor de lieve reactie. Buurvrouw Bep is een fijne hulp voor ons. Ze doet er g veel.
Groetjes, Inge en Toon

16/12/05 20:56  

Een reactie posten

<< Home