13 december 2005

Het grote nieuws

De dokter heeft vandaag opnieuw met Inge gesproken. Ze krijgt nu elke dag 30 mg Prednizon. Ze verminderen dat met ingang van morgen met 5 mg per dag. Het benevelen hoeft niet meer, maar wel moet Inge de pufjes doen. Het ziet er inderdaad naar uit dat Inge vrijdag naar huis kan en de dokter hoopt dat Inge nog voor de Kerst beter is. Ze doen er alles aan om haar van de feestdagen te kunnen laten genieten. We hopen met de dokter mee natuurlijk.

Inge ligt nu alleen met Gerda op de kamer. Janneke en de heer Tan zijn uit het ziekenhuis ontlagen. Gerda wordt nu wel verwend door Inge. Aankleden, eten geven, met haar aan tafel zitten en kletsen. Toen we bij het tweede bezoek naar het restaurant gingen, was Gerda natuurlijk ook van de partij. We hebben haar in de rolstoel door het ziekenhuis gesjeesd. Natuurlijk moest Inge een kadootje voor haar kopen; het werd een kleurboek en kleurstiften.

En dan nu het grote nieuws: Chester en Ingrid worden pappa en mamma. Hun droom komt uit en hun wens vervult. Aan mij mede de eer dit wereldkundig te maken. We wensen de aankomende ouders een fijne periode toe op weg naar dit grote geluk. Ook de oma's en opa's feciliciteren we van harte. Ingrid en Chester, pas het tempo rustig aan omdat jullie straks met z'n drietjes gaan.

3 Comments:

Anonymous Chester en Ingrid said...

Voel jij je vereerd Toon?? Wij moeten ons vereerd voelen dat wij vermeld staan op jouw weblog. Hallo.... hier de trotse
(toekomstige) Papa en Mama. We zijn zo opgelucht dat we het eindelijk kunnen vermelden, en nu ook meer zekerheid hebben. Ik wil je bedanken voor je lieve respons op je site. Blijft nog over dat wij nog steeds met Inge meeleven en dat ze maar snel mag herstellen van haar longonsteking.
Heel veel liefs van
Chester en Ingrid.

13/12/05 18:15  
Anonymous Anoniem said...

Familie Verschuyl
Eerst Inge. We hopen van ganse herte dat je vrijdag naar huis mag. Toon mist je heel erg.

Ingrid en Chester
Van harte gefeliciteerd met de komst van een kleine. Doe het rustig aan Ingrid en laat je maar vertroetelen door Chester

Anita, Bill, Mike en Gail

13/12/05 19:49  
Blogger Familie Verschuyl said...

Duimen voor Inge ........Misschien naar huis ,Yess!
Ook namens deze verschuyltjes Van harte gefeliciteerd met het Zwanger zijn.

Nog even over as zondag...... Spic of was het nou Span is vandaag bij de neuroloog geweest. (dat verhaal weet Inge al.)Daarna is ze zelf aktie gaan ondernemen.Ze kwam terecht bij een vrouw in Amsterdam die haar wil steunen.Verder gaat ze voor een second opinion via die vrouw in een kliniek in Amsterdam.Daar zit een arts die gespeciliseerd is in clustershoofdpijn.Ze zei dat ik een enorme clusterperiode achter de rug had en dat het minste geringste al reageerd op je hoofd.(vandaar die hoofdpijn buiten) en die vermoeidheid komt daar ook van. maar even geen gezeur daar krijg je hoofdpijn van toch! Wil alleen even zeggen dat spic of span haar werkzaamheden gaat doen in huize Schoemaker maar op rustig tempo..... Maar spic of was het nou span moet maar een stapje harder lopen, TOCH!
Verder een dikke kus voor jullie Toon en Inge van Gheena www.gheenaverschuyl.kidzsite.nl en SPIC & SPAN.

13/12/05 21:27  

Een reactie posten

<< Home