12 december 2005

Inge heeft een terugslag

Inge houdt zich kranig, maar het gaat toch minder goed dan we dachten. De dokter hoort nog te veel geluidjes uit haar longen en hij vindt dat Inge nog veel piept. Inge geeft ook aan dat ze het nog zo benauwd heeft en na enige inspanning snel moe is. Inge krijgt weer prednison (onderdrukt ontstekingen en afweerreacties) toegediend en ze moet vier maal daags benevelen (inhalatie). De dokter vindt dan ook dat langzaam aan haar ziekenhuisontslag gewerkt kan worden. Nu wordt vrijdag a.s. genoemd als de dag dat ze het ziekenhuis zou kunnen verlaten.

Spik en Span (zie vorige bericht) hebben opnieuw aangeboden a.s. zondag te komen helpen thuis. Spik doet dan de vervelende klussen en Span de leukere werkjes. We hopen natuurlijk dat Inge dan thuis is, want die kan zo lekker aangeven wat er allemaal moet gebeuren. Jacqueline en Onne, wellicht ook nog Anita, van jullie aanbod maken we natuurlijk graag gebruik. Maak jullie borsten maar nat, we zullen de klusjes opsparen!

Tijdens het tweede bezoekje kwamen ook Bill, Gayle, Joyce, Ingrid, Chester en Giorgio gezellig even langs. Met z'n allen even wat gedronken en bijgepraat. Vooral Giorgio en Gayle hadden veel nieuws uit te wisselen. Ze zaten aan een apart tafeltje. Anita, we wensen je van harte beterschap. Zij is door een griep geveld. NB: het is niet Gayle maar Gail; sorry Gail.

Ik kan nu niets zeggen maar morgen kom ik wellicht met heel groot nieuws. Beslist morgenavond even mijn weblog lezen.