05 december 2005

Inge en Sinterklaas

Met Inge gaat het iets beter. Ze heeft het nog benauwd en ze krijgt nog wel infuus (antibiotica) toegediend, maar het gebruik van zuurstof wordt minder. Nu nog een liter per dag en gisteren was dat nog twee liter. Haar temperatuur is gedaald van bijna 40 naar 37 en nog wat. Een paar keer per dag moet ze zich ook "benevelen" (inhalatie). Al met al, het gaat de goede kant op.

De behandelende arts en een assistent (ja hoor, onze eigen buurjongen Frank, echt waar) hebben Inge nog even onderzocht. Leuk toch als je eigen buurjongen aan je (blote) boezem mag luisteren naar alle mooie geluidjes die je longen maken.

Ze heeft een hele lieve kaart van Gheena, John en Jacqueline ontvangen en ook eentje van Jannie en Rinus. Ze was er erg blij mee. Twee collega's, Hedy en Lianne, zijn bij Inge op bezoek geweest.

Toen ik vandaag bij haar op bezoek ging stond ik met Sinterklaas en twee zwarte Pieten in de lift. Natuurlijk heb ik ze verteld dat Inge heel lief is geweest in het afgelopen jaar en ja hoor, de Sint kwam ook even bij Inge langs. Ze kreeg zelfs een kadootje, een zaklantaarn in de vorm van een digitale camera. Haar overbuurvrouw kreeg er ook een, die ze prompt aan haar oor legde (ze dacht dat het een mobiele telefoon was, echt gebeurd).